Så himla mycket

Har varit en sjuukt händelserik vecka! I måndags var det väl iofs inget speciellt.. Njöt av att det bara var jag och Cecilia hemma!;) dansade osådär haha! 
I tisdags vaknade jag upp med 48% och laddaren helt paj! Skoj.. Och Cecilias laddare glappar aset... Men jag har överlevt en hel vecka med högst omkring 20%! Aja.. efter skolan kom alla killar på besök,i olika omgångar men ändå himla trevligt! Sen efter kvällsfikat åkte vi med när de spelade innebandy i bollhallen! Himla bra hejarklack vart vi allt ;) haha

I onsdags hade vi djurtur på em, så jag hade bara knagarna kvar och fick vara själv :/ men det gick bra ändå! Fick ju lite hjälp ibland :) städade även hos mössen och släppte in hanen hos honorna så snart blir de förhoppningsvis bebisar!  Efter skolan städade vi och sen kom fritiden å vi vart tvinga att vårstäda ute oxå, men de var kul! 
Efter maten åkte vi till töreboda och handlade oså, sen mot torpet för att hjälpa grabbarna att städa och laga mat åt dom! Himla trevligt må jag säga!Sov även där så blev ganska sent.. Å tidig morgon!

 Sen igår hade vi friluftsdag! Dansade bugg hela fm vilket var skit tråkigt.. Mest pga att vi var såå trötta och inte helt 100% i kroppen haha! Men men, på em hoppade vi isvak! Det va kul men sjukt kallt ;) chocken var värst! 
Efter skolan var slut åkte vi till Skövde och kikade på IFK Skövde-H43,handboll alltså! Snygga killar fanns det ju gott om. Var inte hemma förrän halv 10 och då gick vi och åt. Sen kröp jag faktiskt ner i sängen helt utslagen! Haha 

Idag har vi haft djurhållning och har varit ute i fårhuset! Skulle stängsla och det gick kanon! Skönaste gruppen är vi helt klart! 

Har verkligen haft fullt upp hela veckan och är som en zombie nu... Vet knappt vad jag säger eller skriver och minnet är super kort... Haha! Och imorgon ska jag upp tidigt och åka till Göteborg med bästa gänget för att gå på mässan på gbg hs! Ska bli kul. Är faktiskt en av de bättre sakerna varje år! ;) 

Men ja ne... Nu ska jag gå och lägga mig! Hoppas verkligen att Erat liv är lika toppen som mitt alltså! Pusss

Bilder ifrån veckan