Bästa dagen på länge!

Hade djurhållning idag på förmiddagen och höll på med getterna. Riktigt kul var det! Var ute och gick med dom och vägde dom,klippte klövar, gav dom mat osv! Och eftersom bocken är det farligaste djuret där borta pga hornen var man tvungen att gå i grupp ut i hagen oså annars jagade den en. Haha och stackars Cecilia går iväg och ska gå in ich bocken springer efter! Vilken min hon fick när vi ropade på henne haha! Sen körde vi lite elbil och hämtade stockar o grenar oså med den o de var riktigt kul! 
När vi skulle åka och slänga lite grenar en bit bort från skolan och skulle vända på en smal väg kör Cecilia ner i diket så jag var tvungen och hoppa ut och putta upp henne ! Haha

Vi hann även med det tidiga tåget ifrån töreboda tack vare mickis mamma som skjutsade in oss till töreboda! Så snällt
Och när vi klev av tåget möttes vi av Jeppe och fröjd ifrån Paradise hotel! Fett coolt! Gick bakom/Brevid dom ända från spåret och ner för rulltrappan, och Jeppe frågade Cecilia hur läget var o allt.. Tufft! Sen hann vi oplanerat med en ännu tidigare buss oxå så var hemma redan 15:20! Egentligen skulle jag varit hemma 5,6! Så det var riktigt skönt! 

Har varit en sån fruktansvärt rolig vecka! Längesen jag vart såhär glad! Men nu ska jag ta helg och vila upp mig inför nästa vecka då vi har massor med läxor och redovisningar osv!  Ha de gott!